>SLINGERS
SLINGERS 2017-06-14T16:13:03+00:00

Joehoee heeft een unieke collectie aan bruiloft slingers om jullie dag aan te kleden. Alle slingers zijn zelf ontworpen en bedrukt. Dus je weet zeker dat je een uniek product hebt om een bruiloft aan te kleden in een moderne style.

Collectie bruiloft slingers

Onze collectie bestaat uit verschillende type slingers in een aantal kleuren. Alle slingers zijn er in de karton look en verder in de kleuren zwart en wit. De bruiloft slingers zijn leverbaar in de teksten Just Married, Best Day Ever, Bedankt en Mr & Mrs. Wil je alle decoraties op elkaar aan laten sluiten dan is er in dezelfde stijl als de slingers ook tafelversiering te bestellen.

Inspiratie voor bruiloft slingers

Vele aanstaande bruidsparen hebben al de bruiloft slingers uit de collectie van Joehoee.nl gebruikt op hun trouwdag. Er zijn vele pas getrouwde stellen die hun trouwfoto’s met ons delen. In ons portfolio laten we graag sfeerbeelden ter inspiratie zien hoe de slingers jullie bruiloft locaties mooi aan kunnen kleden. Bekijk een van de onderstaande referenties of neem een uitgebreider kijkje op onze portfolio pagina. Mocht je een uniek idee hebben voor een slinger met eigen tekst, stuur ons dan een mailtje. Als wij er voldoende potentie in de tekst zien nemen wij de slinger op in onze collectie.

Vraagje?

Chat met Lydia.

Eigenaar

Lydia

Online

LydiaEigenaar

Hi, hoe kan ik je helpen? 00.00