Op zoek naar corsages voor jullie bruiloft? Gelukkig heeft Joehoee.nl veel keus! Er zijn veel leuke alternatieven op de bloemcorsages. Joehoee.nl heeft veel type corsages. Het meest verkocht zijn de houten corsages. Kies je vorm en ontwerp direct online. Alternatieven zijn de krijtbord corsages, lint corsages of kartonnen corsages. Ontwerp je eigen houten corsage direct online. 

Houten corsages

Inspiratie van Joehoee.nl klanten

We hebben al veel corsages gemaakt voor heel veel bruiloften. Twijfel je nog? Scroll dan even door deze foto’s en zie hoe ze er op een bruiloft uit zien en gedragen zijn. De voordelen van deze alternatieve corsages zijn dat ze licht van gewicht zijn en erg lekker zitten.

Elk corsage is te bestellen met een magneet of speld corsage als sluiting. Er zitten voor- en nadelen van beide type sluitingen. De belangrijkste reden is natuurlijk dat je de corsage helemaal kan personaliseren. Lever zelf een tekst of ontwerp aan en Joehoee.nl graveert het op de corsage.

FAQ items aan het laden...

Lint corsages

Corsages; irritant of schadelijk?

Corsages zijn een belangrijk detail op een bruiloft. Het bepaalt de kleding van alle daggasten maar ook de stemming op de dag. Corsages die moeilijk te dragen zijn zorgen voor frustratie of kapotte kleding. Alle reden om een goede keus te maken.

Verschillende materialen

Klassiek voorbeeld is natuurlijk het bloemcorsage. Het nadeel van een bloem is dat ze aan de zware kant zijn. Kleding van de daggasten gaat snel hangen door het gewicht. Tegelijk is het moeilijk om een bloemcorsage met de steel naar beneden te dragen. Het gewicht zit namelijk in de bloem aan de bovenkant. Precies om deze redenen heeft Joehoee.nl alternatieve corsages ontwikkeld. Erg populair is het lint corsage. Kies je eigen kleur lint dat past bij het (kleuren)thema van jullie bruiloft. Op het lint komt een foto of afbeelding van bijvoorbeeld jullie trouwkaart of jullie initialen.

Gegraveerde corsages

Nieuw in de collectie zijn de houten corsages. Deze corsage is er in de vorm van een hartje of rondje. De corsage is blanco te bestellen maar je kan er ook een eigen tekst of logo in laten graveren. Ze zijn erg licht van gewicht en te bestellen met een magneet of speld als sluiting.

Met krijtbordjes kun je creatief zijn

Een leuk idee bij de krijtbordjes is om daggasten zelf iets te laten schrijven, bijvoorbeeld hun naam. Het krijtbordje is beschikbaar in een hartje en rechthoek. Kies anders voor het blanco houten corsage in de vorm van een hexagon of rondje.

Alternatieve sluitingen

Zoals gezegd is niets vervelender dan dat een corsage dat niet lekker zit. Alle corsages van Joehoee.nl zijn te verkrijgen met een magneet of speld sluiting. De voor en nadelen van een corsage met magneet of speld lees je in deze blog. Heb je andere wensen? Veel zijn naar persoonlijke voorkeur aan te passen. Stuur ons een berichtje als je ideale corsage er voor jou niet tussen staat. Wij helpen je om een product helemaal naar je wens te maken.

Inspiratie in ons portfolio

Joehoee.nl heeft al veel klanten blij gemaakt met de corsages. Neem eens een kijkje op de inspiratiepagina en bekijk de bruiloftfoto’s van andere net getrouwde stellen. Niets geeft een beter beeld dan foto’s van een echte bruiloft.