>CORSAGES
CORSAGES 2019-02-12T16:53:37+00:00

Corsages

Zijn jullie er al uit welke corsage jullie willen kopen voor de bruiloft? Als je op zoek bent naar alternatieven op de bloemcorsages dan ben je bij Joehoee.nl aan het juiste adres. Hier vind je uitlopende type corsages; houten corsageskrijtbord corsages, lint corsages of kartonnen corsages. Graveer een persoonlijke tekst in de houten corsages of werk de lint corsages af met een eigen foto of logo.

Inspiratie  – corsages van Joehoee.nl klanten

We hebben al veel corsages gemaakt voor heel veel bruiloften. Twijfel je nog? Scroll dan even door deze foto’s en zie hoe de corsages op een bruiloft gedragen zijn. De voordelen van deze alternatieve corsages zijn dat ze licht van gewicht zijn en daarom een daggast niet tot last zijn.

Alle corsages zijn te bestellen met een magneet of speld als sluiting. Er zitten voor- en nadelen van beide type sluitingen. De belangrijkste reden is natuurlijk dat je de corsage helemaal kan personaliseren. Lever zelf een tekst of ontwerp aan en Joehoee.nl graveert het op de corsages.

Loading...

Lint corsages

Corsage kopen

Het is een belangrijk en in het oog springende versiering tijdens de dag en ze zijn mede bepalen voor het uiterlijk van je daggasten. Alle reden om er goed over na te denken.

Verschillende materialen

Joehoee heeft de alternatieve corsages  zelf ontwikkeld. Erg populair en ook de oudste corsage in de collectie is het lint corsage. Kies je eigen kleur lint dat past bij het (kleuren)thema van jullie bruiloft. Op het lint komt een foto of afbeelding van bijvoorbeeld jullie trouwkaart of jullie initialen. Nieuw in de collectie zijn de houten corsages. Het krijtbord corsage is een veel gekozen alternatief. Een leuk idee bij de krijtbordjes is om daggasten zelf iets te laten schrijven, bijvoorbeeld hun naam. Het krijtbordje is beschikbaar in een hartje en rechthoek. Kies anders voor het blanco houten corsage in de vorm van een hexagon of rondje.

Alternatieve sluitingen

Niets is vervelender dan dat een corsages niet past bij de kledingkeus. Op bloemen zijn wij van Joehoee al even uitgekeken. Daarom hebben wij een alternatieve corsages ontwikkeld. Alle alternatieve corsages zijn te verkrijgen met een magneet of speld sluiting. De voor en nadelen van een corsage met magneet of speld lees je in deze blog. Heb je andere wensen? Veel corsages zijn naar persoonlijke voorkeur aan te passen. Stuur ons een berichtje als je ideale corsage er niet tussen staat. Wij helpen je om corsage kopen zo leuk mogelijk te maken.

Inspiratie in ons portfolio

Joehoee heeft al veel klanten blij gemaakt met de corsages. Neem eens een kijkje op de inspiratiepagina om een indruk te krijgen hoe de corsages er op de bruiloftfoto’s uit zien.

Vraagje?

Chat met Lydia.

Eigenaar

Lydia

Online

LydiaEigenaar

Hi, hoe kan ik je helpen? 00.00