Lintcorsages zijn er in alle kleuren. Zo laat je de style van jullie bruiloft terug komen in de corsages van daggasten. Het materiaal is erg licht waardoor ze prettig zitten. Kies een foto of eigen ontwerp als foto op jullie lint corsages.

Impressie van lintcorsages op bruiloft

De lintcorsages hebben al veel bruiloften kleur gegeven. Kijk onderaan de pagina voor een impressie en sfeerbeelden van de lintcorsages. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan alle corsages.

“De juiste kleur niet gevonden? Stuur mij een WhatsApp via onderstaande button. Waarschijnlijk is de kleur die je wilt wel leverbaar.

Stel je vraag

Impressie…

Over lint corsages

De lint corsage is een van de eerste producten in de Joehoee.nl collectie. Het is een corsage van stof waardoor het erg licht van gewicht is. Het vervelende aan een traditioneel bloemcorsage is het gewicht. Vaak is het bloemcorsage halverwege de dag door veel gasten af gedaan. De lint corsage van Joehoee is tijdens de dag nauwelijks merkbaar op de kleding aanwezig.

Bij het bestellen kun je kiezen voor een sluiting met een speld of met een magneetje. Beide sluitingen zijn niet schadelijk voor de kleding. De corsage is te bestellen met een persoonlijke foto. Dit maakt de corsage in combinatie met de kleur die past bij jullie thema, tot een persoonlijk stuk. Van veel klanten hoor ik terug dat de lint corsage met persoonlijke foto zo leuk gevonden wordt dat ze hem een jaar na de bruiloft nog steeds bewaard hebben.