Getuigen cadeau nr. 1: Manchetknopen

Mannen deden (of doen stiekem nog steeds) leuke activiteiten met elkaar om de vriendschap te versterken. Zijn de avondjes die rijk waren aan biertjes + gamen nog op 1 hand te tellen? Waarschijnlijk niet! Tijdens het gamen ontstaan goede gesprekken en dus goede vriendschappen. Net als oma’s tip van vroeger: als je een crisis hebt in je huwelijk, doe dan samen de afwas. Je hoeft elkaar niet aan te kijken waardoor snel goede gesprekken ontstaan.

Zou dit stiekem de reden zijn dat er in het leven van een jong volwassen man vaak een potje FIFA of World of Call of Duty is gespeeld? Misschien zullen we het nooit weten. Maar 1 ding weten we zeker, namelijk dat het veel voor komt en het zorg voor gezelligheid en een vriendschap. Hoe toepasselijk is het om juist deze goede vrienden als getuigen te vragen door ze een setje houten manchetknopen als game controllers als getuigen cadeau te geven?

“Als je een crisis hebt in je huwelijk, doe dan samen de afwas. Je hoeft elkaar niet aan te kijken waardoor snel goede gesprekken ontstaan” – OMA

Cadeau 2: Sigaar en whiskey-box

Gamers bouwen een vriendschap op tijdens een potje voetbal of racen. Voor sommigen is er wat sterkers nodig om tot een goede vriendschap te komen;) Een nog niet standaard te koop getuigen cadeau (ideeën genoeg bij Joehoee.nl) is dan ook erg origineel en is ook niet terug te vinden op de vele ‘standaard blogs’ over cadeau’s om getuigen te vragen.

Stel zelf een doosje samen met daarin een sigaar, sigarenknipper en een fles goede whiskey. Het doosje kan een bij de Action vandaan komen of je maakt er echt werk van en koopt een kersenhouten doosje. Wil je echt indruk maken? Laat dan het doosje graveren met de naam van de getuigen voor wie je het cadeau samenstelt. De moeite die je steekt in het maken van dit cadeau zul je dubbel en dwars terug zien in de reactie van de getuige als je hem vraagt voor deze eervolle taak. Tegelijk zal een gepersonaliseerd doosje niet zo snel bij de vuilnis worden gezet maar een bijzondere plaats krijgen in huis omdat het symbool staat voor een bijzonder moment.