Home » Herinneringsdoos
Herinneringsdoos 2019-10-02T08:25:00+00:00

Herinneringsdoos

Herinneringen zijn je dierbaar en wil je goed bewaren. Of het nu gaat om herinneringen aan je bruiloft, aan de eerste jaren van je kind, je vakantie of herinneringen aan een overleden dierbare,  deze doos is een mooie plek om ze te bewaren

Ontwerp je eigen gravering,
precies zoals jij het wilt. 

Eigen ontwerp maken

Bekende blogs zijn fan van de box 🙂

Bekijk berken box
Bekijk eiken box

4x waarom deze herinneringsdoos

Lees hieronder 4 redenen waarom je herinneringen deze doos verdienen.

1. Voor elk thema te gebruiken

Er zijn veel onderwerpen waar je herinneringen van hebt die je wilt bewaren. Zo is deze herinneringsdoos veel gebruikt als geboortekist voor herinneringen aan de eerste jaren van een kind. Lees deze blog welke 5 items er in een geboortekist thuis horen. De doos is ook een goede keus voor het bewaren van je vakantiefoto’s van alle reizen die je hebt gemaakt.

Regelmatig horen we van klanten terug dat ze hun bruiloft herinneringen bewaren in deze doos. Als je trouwt krijg je vaak dierbare items die je goed wilt bewaren. Denk aan een brief van je ouders, de trouwakte die is ondertekend of een USB met alle trouwfoto’s erop.

Herinneringen aan een overleden dierbare verdienen de mooiste plek. Bewaar ze in deze doos zodat je ze er altijd snel weer bij kan pakken. De herinneringsdoos heeft een mooie tekst als personalisatie en is van mooi hout is. Geen reden dus om hem op zolder weg te zetten. Je kunt de doos met een gerust hart een mooi plekje geven in je huis.

Geboortekist
Geboortekist

2. Gegraveerd met eigen tekst

Herinneringen zijn vaak erg persoonlijk. Daarom is het extra mooi als de doos waarin je herinneringen bewaart een persoonlijk tintje heeft. In de deksel van de herinneringsdoos graveer je een tekst naar keuze. Kies uit een van onze zes ontwerpen. Heb je een eigen ontwerp? Geen probleem Upload die op de productpagina en wij graveren dit op de doos.

3. Hoge kwaliteit hout

De dozen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit berken- of eikenhout. De meeste alternatieven op de markt zijn van karton of kwetsbaar hout wat in de prijs een aantrekkelijke keus lijkt. Maar omdat je herinneringen lang wilt bewaren is een kwaliteitsdoos van belang.

houten tandendoosje

4. Van eigen bodem

Joehoee draagt de duurzaamheid een warm hart toe en heeft daarom bewust gekozen om deze dozen in Nederland te laten maken.

Lydia van Joehoee:
“Veel klanten lieten mij weten te zoeken naar een herinneringendoos van hout met een eigen tekst.
Met deze kisten van hoge kwaliteit kun je alle herinneringen op een mooie plek bewaren.”

Vraagje?

Chat met Lydia.

Eigenaar

Lydia

Online

LydiaEigenaar

Hi, hoe kan ik je helpen? 00.00