Herinneringsdoos; bewaar bijzondere momenten

Momenten maken het leven. Soms besef je pas de waarde van een moment als het een herinnering wordt. Verlies ze niet met de herinneringsdoos.

Berken box
Eiken box
Geboortekist

Herinnering aan een geboorte, bruiloft, vakantie of overlijden.

Herinneringsdoos 
Geboorte

VOOR JEZELF OF ALS KRAAMCADEAU

Het eerste jaar van je kind vliegt voorbij. De herinneringsdoos helpt je te dromen naar die tijd. Van de eerste echofoto’s en schoentjes tot de geliefde knuffel van toen.

Herinneringsdoos

Bruiloft

FOTO’S & GASTENBOEK

Jouw bruiloft is voorbij gevolgen. Er zijn veel lieve woorden gezegd en prachtige foto’s gemaakt. Jouw bruiloft was een feest! Beleef af en toe jullie bruiloft nog een keer door de herinneringen in deze doos.

Herinneringsdoos

Vakantie

FOTO’S & SOUVENIR

Herinneringen maken het leven en blijf je onthouden. Mooie natuur, avontuurlijke backpacktrips of je huwelijkreis. Verzamel van elke trip de mooiste foto’s en souvenirs op 1 plek bij elkaar.

Herrinneringsdooos
Overlijden

SIERRADEN | BRIEF

Afscheid nemen van een dierbare is een intensieve periode. Het dagelijkse leven komt sneller dan je zou willen. Daarom is het fijn om alle herinneringen aan de overledene op 1 plek te bewaren zodat je even terug kan denken.

Handgemaakt in Nederland

Joehoee! Ik geef je graag een kijkje achter de schermen. Ik ben trots dat de herinneringsdoos van hout 100% ambacht is uit ons eigen kikkerlandje. Het hout is eiken of berken en daardoor erg sterk. Gemaakt om lang mee te gaan en veel spullen in te bewaren.

Herinneringsdoos
Herinneringendoos hout

Bekende blogs zijn fan 🙂

Bekijk berken box
Bekijk eiken box

4x waarom deze herinneringsdoos

Lees hieronder 4 redenen waarom je herinneringen deze doos verdienen.

1. Herinneringendoos van hout voor elk thema

Er zijn veel onderwerpen waar je herinneringen van hebt die je wilt bewaren in een doos. Zo is deze herinneringsdoos van hout geschikt als geboortekist voor herinneringen aan de eerste jaren van een kind. Lees deze blog welke 5 items er in een geboortekist thuis horen. De doos is ook een goede keus voor het bewaren van je vakantiefoto’s van alle reizen die je hebt gemaakt.

Regelmatig horen we van klanten terug dat ze hun bruiloft herinneringen bewaren in deze doos. Als je trouwt krijg je vaak dierbare items die je goed wilt bewaren. Denk aan een brief van je ouders, de trouwakte die is ondertekend of een USB met alle trouwfoto’s erop.

Herinneringen na overlijden wil je levend houden. Ze verdienen een mooie plek. Bewaar ze in deze doos zodat je ze er altijd snel weer bij kan pakken. De herinneringsdoos overlijden heeft een mooie tekst als personalisatie en is van mooi hout is. Geen reden dus om hem op zolder weg te zetten. Je kunt de doos met een gerust hart een mooi plekje geven in je huis.

Geboortekist
Geboortekist

2. Gegraveerd met eigen naam of tekst

Herinneringen zijn vaak erg persoonlijk. Daarom is het extra mooi als de doos waarin je herinneringen bewaart een persoonlijk tintje heeft. In de deksel van de herinneringsdoos graveer je een tekst naar keuze. Kies uit een van onze zes ontwerpen. Heb je een eigen ontwerp? Geen probleem Upload die op de productpagina en wij graveren dit op de doos.

3. Hoge kwaliteit hout

De dozen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit berken- of eikenhout. De meeste alternatieven op de markt zijn van karton of kwetsbaar hout wat in de prijs een aantrekkelijke keus lijkt. Maar omdat je herinneringen lang wilt bewaren is een kwaliteitsdoos van belang.

4. Een doos van eigen bodem

Joehoee draagt de duurzaamheid een warm hart toe en heeft daarom bewust gekozen om deze herinneringsdoos van hout in Nederland te laten maken door een vakman.

Bekijk berken box
Bekijk eiken box

Lydia van Joehoee:
“Veel klanten lieten mij weten te zoeken naar een herinneringendoos van hout met een eigen tekst.
Met deze kisten van hoge kwaliteit kun je alle herinneringen op een mooie plek bewaren.”