Home » Inspiratie » Just married slinger

Een van de best lopende producten van Joehoee.nl, de just married slinger. Lees er alles over.

De just married slinger van Joehoee.nl is leverbaar in verschillende kleuren, namelijk in een karton look, wit en zwart. De slingers zijn door Joehoee zelf ontworpen en ontwikkeld. De just married slingers zijn uniek in Nederland en nergens anders verkrijgbaar. Zo weet je dus zeker dat je unieke versiering hebt voor jullie bruiloft.

Kleuren just married slinger

Andere slingers van Joehoee.nl

Joehoee.nl heeft naast de just married slinger ook andere slingers in haar collectie. Zo hebben we slingers in de teksten Best Day Ever, Mr & Mrs en Bedankt. Deze slingers zijn in dezelfde style als de just married slinger hierboven. Erg handig natuurlijk om een duidelijke style aan te houden in alle slinger versieringen waarmee jullie de locaties of objecten aankleden. Hiervan is alleen de Bedankt-slinger in het wit leverbaar.

Ook deze slingers zijn door onszelf ontworpen en gedrukt. Alle slingers in onze collectie zijn gemaakt van een dik soort karton. Je krijgt de slingers aangeleverd met sterk, vintage-look touw inclusief knijpertjes zodat de slinger gemakkelijk in elkaar te zetten is en eenvoudig te bevestigen is waar je maar wilt.

By | 2015-03-13T16:04:31+00:00 september 19th, 2014|Categories: blog|0 Comments
Vraagje?

Chat met Lydia.

Eigenaar

Lydia

Online

LydiaEigenaar

Hi, hoe kan ik je helpen? 00.00