Kraamcadeau met naam

Zoek je een leuk kraamcadeau met naam? Dit is de eiken of berken geboortekist van Joehoee.nl. Graveer de kist met de naam van de baby. Gemaakt om alle herinneringen van het eerste jaar van een baby in te bewaren. Een cadeau dat de ouders enorm zullen waarderen. Met dit kraamcadeau bewaren ze alle waardevolle herinneringen op 1 plek.

5x waarom dit unieke kraamcadeau

1. De naam van de baby in de deksel gegraveerd

De kist is van hoge kwaliteit hout en volledig handgemaakt in Nederland. Graveer in de deksel de naam van het kindje en eventueel meer details zoals gewicht, lengte of doopnamen. Een gepersonaliseerd kraamcadeau bewaar je natuurlijk veel beter dan een niet persoonlijk kraamcadeau.

“TIP: graveer ook een element van het geboortekaartje op de kist”

Over een geboortekaartje is vaak erg goed nagedacht. Over elke letter is goed nagedacht. Daarnaast is de style vaak er persoonsgebonden. Wat de kraamouders echt zal verrassen is als je elementen van het geboortekaartje ook in de deksel laat graveren. Hiernaast een mooi voorbeeld van een kraamvogel wat van het kaartje is overgenomen en op het kraamcadeau is gegraveerd.

Geboortekist
Geboortedoos

2. Kies jouw favoriete lettertype of upload een eigen ontwerp

Je hebt keus uit verschillende lettertypes waarin je de tekst kan graveren. Ben je erg creatief dan kan je ook een eigen ontwerp uploaden om op de kist te laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan een element van het geboortekaartje of een ander creatief idee.

3. Bijpassen melktanden bewaardoosje

Als je helemaal hét meest persoonlijke kraamcadeau wilt geven bestel er dan ook het tandendoosje bij de kist. Hierop kan je ook het logo van het kaartje of de naam van de baby laten graveren. Gegarandeerd dat je de kraamouders verrast een aanmoedigt bewust stil te staan bij alle momenten die ze met hun baby mee gaan maken.

houten tandendoosje
Herinneringendoos

4. Genoeg ruimte voor veel herinneringen

Door de open indeling is er veel ruimte om eigen herinneringen te bewaren. Of het nou de eerste eerste kleertjes of de eerste tekeningen zijn, er past veel in. Lees in de volgende link welke 5 items niet kunnen ontbreken in deze geboortekist.

5. Onverwoestbaar en eerlijk

Als Joehoee staan we voor unieke producten met een hoge kwaliteit. Deze kist is van goede kwaliteit eiken of berken gemaakt en is onverwoestbaar. Het is geen Chinese import kwaliteit en volledig gemaakt op Nederlandse bodem.

Geboortekist

Bekijk de eiken of berken uitvoering

Lydia van Joehoee:
“Veel klanten lieten mij weten te zoeken naar een geboortekist van hout.
Met deze kisten van hoge kwaliteit kun je alle herinneringen op een mooie plek bewaren.”