OVER ONS 2017-06-14T16:12:35+00:00

Over Joehoee.nl

Joehoee.nl is een webshop in unieke bruiloft decoraties. De nadruk in onze productlijn ligt op persoonlijke producten en originaliteit. De meeste producten zijn met de hand gemaakt, zoals bijvoorbeeld de jute corsages, ringkistjes, pompoms etc.


[grid_row linearise=”yes”]
[grid_item width=”two_quarter”]

Joehoee is een van de weinige echt orginele webshops in Nederland

Ik ben Lydia, de persoon achter www.joehoee.nl. Sinds ik getrouwd ben heeft het me nooit meer los gelaten. Voor mijn eigen trouwdag heb ik erg veel webshops afgespeurd om mijn huwelijksdag zo mooi en uniek mogelijk te maken. Ik maakte van mijn trouwdag mijn 2e baan!:) Veel decoraties op onze trouwdag heb ik zelf gemaakt.

Na ons trouwen wisten ook goede vrienden en familie mij te vinden om te helpen bij het maken van versieringen voor hun bruiloft. Langzamerhand is dit uitgegroeid naar een webshop tot wat het nu is. De feedback die ik vaak van klanten krijg is dat Joehoee.nl unieke producten heeft die nergens anders te koop zijn. Vele producten zijn namelijk met de hand gemaakt en zijn te personaliseren met eigen namen, datum of een afbeelding. Ik doe mijn best om zo veel mogelijk inspiratie en leuke producten te bieden en te blijven ontwikkelen.

[/grid_item]
[grid_item width=”one_quarter”]
[profile image=”https://joehoee.nl/wp-content/uploads/2014/10/Untitled-2.png” name=”Lydia” note=”Creatieveling” email=”Info@joehoee.nl”]Lydia is de oprichtster van Joehoee.nl. Ze is altijd vol creatieve ideeën en houd van het persoonlijke contact om jullie bruiloft tot een succes te maken.[/profile]
[/grid_item]
[grid_item width=”one_quarter”][profile image=”https://joehoee.nl/wp-content/uploads/2014/10/Untitled-3.png” name=”Wietze” note=”Marketing” email=”Info@joehoee.nl”]Wietze zorgt binnen Joehoee.nl ervoor dat de webshop en goed uit ziet en de inkoop op orde is.[/profile][/grid_item][/grid_row]


Het verhaal achter Joehoee.nl

Nu zal je je afvragen, waar komt dan de naam Joehoee vandaan? Toen ik na ging denken onder welke naam de webshop verder zou moeten. Vond ik het belangrijk dat de naam bij mij zou passen. Vrienden en familie weten nu onlangs, dat elk kaartje, waar Joehoee! boven aan staat geschreven, deze komt van Lydia.

Net zoals op onze trouwkaart: ‘ Joehoee, wij gaan trouwen! ‘ Hierop kregen we veel positieve reacties en blije gezichten. Ik ben ervan overtuigd dat alle producten die ik aanbied een glimlach op gezichten tovert. De naam Joehoee past perfect bij wie ik ben en alles wat ik doe.

Anders dan anders.

Alles wat ik op internet tegen kwam was rechtstreeks geïmporteerd uit Amerika.  Waar is de eigen creativiteit gebleven? Te veel van hetzelfde. Op de decoraties en creaties die ik zelf maakte kreeg ik, tot mijn verbazing, erg veel leuke reacties. Zo is langzamerhand mijn hobby uit de hand gelopen tot wat nu Joehoee.nl is. De meeste producten, bijvoorbeeld alle corsages en ringkussen, zijn handgemaakt.

Graag deel ik met jullie mijn ideeën, inspiratie en producten om er voor te zorgen dat jullie trouwdag de perfecte dag wordt!! Of juist om jou te inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Mis je toch iets in mijn webshop, vul hieronder het formulier in met jouw vraag!

——————-

Joehoee.nl
Alleen te bereiken per mail op info@joehoee.nl.
Amperestraat 79
3553 CK Utrecht

GEEN BEZOEKADRES

KVK: 60740043
BTW nr.: NL205916284B01